Algemeen, Algemeen, Algemeen, Contracteren, Jeugdwet, Jeugdwet, Jeugdwet, Participatiewet, Participatiewet, Participatiewet, Uitvoeren en monitoren, Voorbereiden, Wmo, Wmo, Wmo|

Op deze pagina kunt u de producten en standaarden van het programma i-Sociaal Domein terug vinden

Gemeenten en zorgaanbieders werken samen om vermijdbare administratieve lasten in het sociaal domein structureel terug te dringen. De basis voor deze samenwerking is de overeenkomst ‘Gezamenlijk werken aan de toekomst van i-Sociaal Domein’ Het ketenbureau i-Sociaal Domein is de organisatie die de producten ontwikkelt en beheert. Het gaat onder ander om de volgende producten: administratieprotocollen, stappenplan gemeentelijke controle aanpak, het landelijk accountsprotocol, standaardartikelen, de standaardproductcodelijst en het berichtenverkeer.

 

Dit is een bijdrage van

Reacties zijn uitgeschakeld

Close Search Window