Algemeen, Algemeen, Algemeen, Contracteren, Jeugdwet, Jeugdwet, Jeugdwet, Participatiewet, Participatiewet, Participatiewet, Uitvoeren en monitoren, Voorbereiden, Wmo, Wmo, Wmo|

Gemeenten en zorgaanbieders werken samen om vermijdbare administratieve lasten in het sociaal domein structureel terug te dringen. De basis voor deze samenwerking is de overeenkomst ‘Gezamenlijk werken aan de toekomst van i-Sociaal Domein’.

Ketenbureau

Het ketenbureau i-Sociaal Domein is de organisatie die de producten ontwikkelt en beheert. Het gaat onder andere om de volgende producten: administratieprotocollen, stappenplan gemeentelijke controle aanpak, het landelijk accountsprotocol, standaardartikelen, de standaardproductcodelijst en het berichtenverkeer.

 

Reacties zijn uitgeschakeld

Close Search Window