Geen categorie|

De landelijke Schrapweek Jeugd vindt dit jaar plaats van 10 t/m 14 februari. Professionals, werkgevers en gemeenten presenteren in deze week hun oplossingen en/of goede voorbeelden om administratieve rompslomp te verminderen. De schrapweek is bedoeld voor iedereen die werkzaam is op het terrein van jeugd.

Leidend zijn de zes grootste irritaties van professionals namelijk Tijdschrijven, Toegang, Gezamenlijke inkoop, Uniforme administratie in de regio en Cultuurverandering. Ook wordt er samen vooruit gekeken naar de acties die iedereen zelf kan ondernemen om de administratieve lasten te verminderen.

Data en locaties:
Maandag 10 februari – Burgers’Zoo, Arnhem
Dinsdag 11 februari – Theater De Meenthe, Steenwijk
Woensdag 12 februari – SS Rotterdam, Rotterdam
Donderdag 13 februari – De Philharmonie, Haarlem
Vrijdag 14 februari – Kasteel Daelenbroeck, Herkenbosch (Roermond).

Het programma:
09.00 – 09.30 uur: Ontvangst
09.30 – 10.30 uur: Plenaire opening
10.30 – 11.00 uur: Pauze
11.00 – 12.00 uur: Workshops
12.00 – 12.30 uur: Plenaire afsluiting
12.30 – 13.30 uur: [Ont]regel-lunch

Aanmelden:
Inschrijven kan simpel via www.schrapweekjeugd.nl/inschrijven/

Meer informatie:
De landelijke Schrapweek Jeugd wordt georganiseerd door (Ont)Regel de zorg. Op een aantal dagen zijn collega’s van het Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein aanwezig. Meer informatie over deze dagen, vind je op www.schrapweekjeugd.nl.

Reacties zijn uitgeschakeld

Close Search Window