workshop|

Het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd steekt hun OZJ Summerschool in een (zomer) jasje van online ZOOMerschool bijeenkomsten. De coronamaatregelen maken het niet mogelijk om net als voorgaande jaren fysieke Summerschoolbijeenkomsten te houden. Tijdens deze 11 bijeenkomsten wordt u geïnspireerd, leert u van vakgenoten van gemeenten, jeugdhulpaanbieders en ervaringsdeskundigen en kunt u via de chat met elkaar in gesprek.

De Summerschool was inspirerend en geeft tools voor de praktijk, en om in gesprek te gaan. Ook is het belangrijk dat we in de sector blijven zorgen voor contact tussen gemeenten, inwoners en zorgaanbieders, om zo de best mogelijke hulp en ondersteuning te bieden.”

Maarten Swagerman – Projectleider programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein, over de OZJ Summerschool van 2019.

Het overzicht van deze 11 bijeenkomsten vindt u op www.voordejeugd.nl, met links naar meer informatie en de aanmeldpagina. Of bekijk de Uitnodiging OZJ ZOOMerschool 2020. Per sessie zijn er 100 plekken beschikbaar.

Aanbevolen:
Op dinsdag 25 augustus vindt een ZOOMerschool plaats over contracteren in het sociaal domein: “Dialoogmodel in de Contractering – Betrokkenheid van inwoners” door Nadine de Korte.

Ook interessant:

 

Reacties zijn uitgeschakeld

Close Search Window